Oppgraderte Shin Megami Tensei III Nocturne slippes snart

Nyversjonen av det japanske kultspillet kommer til konsoller og PC.

Shin Megami Tensei III Nocturne er et JRPG-spill som opprinnelig ble sluppet i 2003. Nå får det en nyversjon, som skal slippes for Switch, PlayStation 4 og PC, og denne blir å finne på markedet den 25. mai.

Flere forbedringer

HD Remaster-versjonen får nye 3D-modeller og bakgrunner, ekstra vanskelighetsgrader (originalen er kjent som et temmelig tøft spill), muligheten til å lagre spillet når du vil, og både engelsk og japansk stemmeskuespill.

Handlingen finner sted i Tokyo, etter at en utrivelig kult har klart å trigge apokalypsen. Verden er nå full av demoner, og du spiller en ung student som nå opplever å ha fått demoniske krefter. Det viser seg at han kan være veldig viktig for verdens fremtid, og må derfor legge ut på eventyr sammen med både menneskelige og demoniske allierte.

Spillet regnes som nevnt som en kultklassiker, skjønt spin-off-serien Persona er kanskje mer kjent enn Megami Tensei-serien nå for tiden. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.