Klassiske Rome: Total War får nyversjon

Med omstokket tittel, bedre grafikk og mye mer.

Rome: Total War var spillet som hektet meg på Total War-serien. Ingen av de to forgjengerne klarte helt å hekte meg, men med Rome: Total War var det kjærlighet ved første blikk. Og selv om jeg har likt flere av de påfølgende spillene i serien var det først med Total War: Warhammer II at jeg ble like hektet igjen.

Gode, gamle Rome.
Gode, gamle Rome.

Nyoppusset utgave

Nå kommer en nyversjon av Rome: Total War. Denne har stokket litt om på tittelen, og fått det litt mindre elegante navnet Total War: Rome Remastered, men heldigvis ser det ut som resten i stor grad er trofast mot originalen.

Oppgraderingene inkluderer et ansiktsløft for grafikken, med bedre 3D-modeller og et forbedret kampanjekart, og spillet skal også ha fått bedre kamerakontroller og nye måter å vise for eksempel diplomatisk data på. Innholdet fra utvidelsespakkene Alexander og Barbarian Invasion er inkludert, og det er totalt 38 spillbare fraksjoner.

Total War: Rome Remastered utvikles av Feral Interactive i samarbeid med Creative Assembly, og skal etter planen slippes den 29. april. Om du er interessert i mer informasjon kan du svippe innom det offisielle Total War-nettstedet, som blant annet har et FAQ-dokument. Her er en kul, men intetsigende trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.