Bygg futuristiske golfbaner i GolfTopia

Tjen deg rik som golfmogul i dette nye strategi- og byggespillet.

GolfTopia minner ved første øyekast om den (muligens litt undervurderte) Sid Meier-klassikeren SimGolf, men i dette spillet ser det ikke ut som du får golfe på banene du bygger selv. Poenget er å tjene penger på å bygge et golfanlegg som faller i smak hos så mange som mulig.

Når vanlig golf blir litt kjedelig…

Spillet lar deg velge om du vil lage klassiske golfbaner, eller legge inn minigolf-aktige elementer (de foregår nemlig i fremtiden, og så du kan ha ganske avanserte ekstramekanismer for å underholde gjestene dine). Samtidig må du holde ugraset unna, ved hjelp av alt fra forsvarsinstallasjoner til droner.

GolfTopia slapp nylig ut av «early access», og det virker generelt som folk er ganske fornøyd med spillet. Selv om det altså ser ut til å mangle SimGolfs faktiske golfmodus virker det også som det er et spill mange sammenligner det med, så det lover jo godt (spesielt for de som foretrakk SimGolf som et byggespill uansett). Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.