Den ukjente perlen Second Sight er tilbake på Steam

Free Radical Designs slående actionspill er tilgjengelig igjen.

Second Sight er et tredjepersons actionspill som opprinnelig ble sluppet i 2005. Spillet følger en kar ved navn John Vattic, som våkner opp fra et koma på et militært sykehus. Han husker verken hvem han er eller hva som har ledet ham dit, men han skjønner raskt at han må komme seg unna.

Joda, det ser ut som et PS2-spill, men det har noen kule effekter.
Joda, det ser ut som et PS2-spill, men det har noen kule effekter.

Heftig handling

Selv om «hovedperson med hukommelsestap» strengt tatt ikke er det mest nytenkende konseptet for et spill, gjør Second Sight en svært god jobb med historiefortellingen sin, og inneholder faktisk et av de største «wow-øyeblikkene» jeg kan huske i noe spill.

Ellers husker jeg Second Sight som et underholdende actionspill. John Vattic har parapsykologiske egenskaper som telekinese og evnen til å ta over kroppen til andre mennesker, og disse gjør det som ellers ville vært et ganske standard tredjepersons skytespill til en langt mer interessant affære.

Second Sight har lenge vært utilgjengelig for kjøp på PC, men nå har utgiver THQ Nordic fått det tilbake på Steam. De kjøpte rettighetene så langt tilbake som i 2018.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.