Rollespillet Siege of Avalon er relansert

I dette spillet befinner du deg i en middelaldersk borg under beleiring.

Siege of Avalon er et rollespill som opprinnelig ble lansert i episodebasert form, i år 2000. Dette var før episodebaserte spill slo gjennom, og jeg tror heller ikke Siege of Avalon hadde noen voldsom stor suksess i dette formatet. Senere ble det sluppet i en antologi.

Nytt liv

Nå er antologiversjonen tilbake på markedet, på både GOG og Steam. Den nye utgaven ser ut til å bygge på diverse modifikasjoner utviklet av tilhengere av spillet (kildekoden er tilgjengelig på GitHub), og skal ifølge utviklerne kjøre fint på moderne maskinvare og operativsystemer.

I Siege of Avalon befinner du deg i, rundt og under en middelaldersk borg, i et fantasiland som heter Eurale. Borgen er under beleiring av en hær med rottemenn, under ledelse av en hensynsløs shaman, og du må prøve å finne en måte å redde situasjonen på. Underveis vil du treffe hundrevis av bifigurer, inkludert flere som kan bli med i gruppen din.

Jeg har ingen kjennskap til dette spillet, men det virker for så vidt interessant. Er det noen som har spilt det før, og har lyst til å si noen ord om det i kommentarfeltet? Her er i alle fall en trailer:

Utgiveren bak denne nylanseringen av Siege of Avalon slapp forøvrig et annet relativt ukjent retrospill for en tid tilbake, nemlig den finurlige sjangerblandingen Diggles: The Myth of Fenris (GOG).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.