Sjekk denne stilige Commodore 64-emulatoren for VR

Liker du å fingre med virtuell teknologi?

Commodore 64 er en av spillhistoriens viktigste plattformer, og har rikelig med glimrende spill som underholder den dag i dag. Nå kan du leke deg med maskinen i VR. Real Commodore 64 – Virtually putter deg i et typisk gutterom slik man i dag ser for seg at gutterom var på åttitallet, med en liten CRT-monitor koblet opp til en Commodore 64 utstyrt med diskettstasjon.

Alt er interaktivt, så du kan putte individuelle disketter inn i diskettstasjonen og skrive LOAD»*»,8,1 på tastaturet for å laste inn nye spill. Du kan også plukke opp en (trådløs?!?) joystick av typen TAC-2, og bruke den.

Selvsagt er det mer kronglete enn å bare bruke en standard Commodore 64-emulator (og jeg vil strengt tatt si at innlevelsen er større uten det ekstra VR-laget, spesielt hvis du faktisk har en ordentlig digitalstikke), men det er kult likevel. Merk at du må ha tilgang på ROM-filen til maskinen for å få emulatoren til å funke, men den har du sikkert allerede liggende.

Se emulatoren i aksjon her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.