Sumotori Dreams har snublet seg ut på Steam

Og visste du at Tricky Truck har fått en oppfølger?

Her er det man på fagspråket kaller en «blast from the past». Sumotori Dreams, fra 2007, har plutselig dukket opp på Steam. Spillet er også ute på mobil.

Ok!
Ok!

«Brytere med balanseproblemer»

Dette er et fysikkspill der man styrer en sumobryter, som må prøve å dytte motstanderen ut av ringen. Problemet er bare at begge figurene har helt forferdelig balanse, og tryner bare noen ser stygt på dem. Så å holde dem på beina lenge nok til at de får gjort noe som helst er en utfordring.

Jeg syntes spillet var hysterisk morsomt i sin tid, og bare det å se Steam-traileren fikk meg til å le halvhøyt for meg selv. Originalspillet var gratis, og var faktisk en demoscene-produksjon. Hele spillet ble skviset inn i 96 kilobytes, noe som var og er ganske imponerende. Det er en senere utgave med mye mer innhold som har blitt sluppet på Steam, der prisen er 37 kroner.

Her er en trailer:

Lanseringen fikk meg forøvrig til å sjekke utvikleren, og da oppdaget jeg at han har lansert en oppfølger til et annet glimrende fysikkspill, nemlig Tricky Truck, på Steam. Tricky Machines kom tidligere i år, og som navnet tilsier har det mer enn bare lastebiler.

Som i Tricky Truck er målet å navigere seg gjennom kompliserte miljøer (gjerne med en eller annen form for last), der det stort sett er helt andre ting enn fart som tar knekken på deg. Et kartredigeringsverktøy er inkludert. Jeg ser av Steam-siden at spillet har mikrotransaksjoner (æsj!), men jeg vet ikke hva disse involverer. Trailer:

En kommentar om “Sumotori Dreams har snublet seg ut på Steam”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.