Toy Soldiers går til ny krig i august

Nyversjonen av det populære XBLA-spillet har fått slippvindu.

Toy Soldiers var en av suksessene på Microsofts Xbox Live Arcade-tjeneste for Xbox 360, og nå får det en nyversjon for Nintendo Switch, PC, PlayStation 4 og Xbox One. Den nye utgaven heter Toy Soldiers HD, og utgiver Accelerate Games har annonsert at den slippes i august.

Husker du Toy Soldiers?
Husker du Toy Soldiers?

Krig i sandkassen

I Toy Soldiers styrer du et lag med leketøyssoldater og opptrekksmaskiner inspirert av første verdenskrig, som må kjempe mot fienden i sandkasseaktige miljøer. Du må bygge forsvarsverker og planlegge fremstøt på kartet, men du kan også ta direkte kontroll over individuelle enheter og styre dem fra tredjepersons synsvinkel.

Det er selvsagt støtte for både enspiller og flerspiller.

HD-versjonen skilter med et forbedret kontroll- og kamerasystem, oppgradert grafikk i HD, samt alle de gamle DLC-pakkene og helt nytt innhold. Det er originalskaperne i Signal Studios som står for nyutgaven, som altså gis ut av den ferske utgiveren Accelerate Games (ledet av Acclaim-grunnlegger Greg Fischbach). Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.