Antstream har fått Amiga-versjonene av Monkey Island 1 og 2

Nå kan du leke pirat som om det var 1991 via strømmetjenesten.

Antstream Arcade er en strømmetjeneste for retrospill, som skilter med godt over tusen spill i sortimentet sitt. I tillegg til rikelig med arkadespill har de blant annet et vell av spill for klassiske datamaskiner, slik som Amiga, Commodore 64 og ZX Spectrum.

Eventyr på Amiga

The Secret of Monkey Island på Amiga.

Denne uken fikk tjenesten to LucasArts-klassikere, nemlig The Secret of Monkey Island og Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge. Det som er litt artig med disse utgavene er at det er Amiga-versjonene de har fått, ikke PC-versjonene som er tilgjengelige alle andre steder.

Nå skal det selvsagt sies at i akkurat disse tilfellene vil jeg nok anbefale PC-versjonene for nye spillere (her er en sammenligning av ulike versjoner av Monkey Island), men hvis du vokste opp med Monkey Island på Amiga vil du nok sette pris på et gjenhør med musikken.

Antstreams musestøtte er dessverre ikke glimrende; først på tredje forsøk fikk jeg musen min til å fungere i The Secret of Monkey Island, og selv da var det en irriterende treghet i kontrollene.

Du kan lese mer om Antstream i min artikkel om tjenesten.

2 kommentarer om “Antstream har fått Amiga-versjonene av Monkey Island 1 og 2”

  1. Musikken i Amiga-versjonen er jo helt grusom i forhold til PC-versjonen. ;) Får vondt i ørene av det «klokkespillet». Lurer på om de har tillatelse til å lansere Amiga-versjonene av Monkey Island forøvrig. Høres ikke ut som et trekk Disney ville gjort sånn uten videre. Men kanskje de tenkte som så at ingen bryr seg om Amiga uansett…. ;)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.