Nå kan du teste rollespillet Skald: Against the Black Priory

Den norske utvikleren har lagt ut en gratis prolog på nettet.

Skald: Against the Black Priory er et rollespill laget i retrostil, som har vært under utvikling noen år. Jeg intervjuet den norske hovedmannen bak spillet i 2019, da han også holdt en folkefinansieringskampanje for spillet.

Pene piksler.
Pene piksler.

Utviklingen er snart ferdig

Den ferdige versjonen skal etter planen lanseres i løpet av sommeren, men allerede nå kan du teste en gratis prolog på Steam. Den byr på en til to timer med spilletid, som forhåpentligvis bør være mer enn nok for å danne seg et inntrykk av spillet. Per nå er det ikke støtte for å kunne bruke lagrefilene fra prologen i den endelige versjonen.

Skald: Against the Black Priory er inspirert av klassikerne fra åtti- og nittitallet. I intervjuet trakk spillskaperen frem titler som Bard’s Tale, Magic Candle 3, Ultima V og Wasteland som inspirasjonskilder. Men erfaringer fra  «nyere» spill som Baldur’s Gate og Fallout har også vært med å forme spillet.

Her er en trailer:

2 kommentarer om “Nå kan du teste rollespillet Skald: Against the Black Priory”

  1. Oi! Har fremdeles frysninger av den appelerende introen med digg melodi!
    Fikk nå en intensjon om å teste SKALD så snart som mulig :)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.