Nå er Witchaven-spillene ute på GOG

Actionspillene fra nittitallet kommer også til Steam.

Witchaven I og II har blitt sluppet på GOG, både som separate produkter (Witchaven, Witchaven II) og i en felles samlepakke. Spillene ble opprinnelig lansert på midten av nittitallet, og er førstepersons actionspill med lette rollespillelementer, der du spiller en ridder som må slakte deg vei gjennom middelalderske fantasymiljøer.

Inkluderer forbedringer

Witchaven II. Figurene er tegnet opp i 2D.
Witchaven II. Figurene er tegnet opp i 2D.

Begge spillene inkluderer to versjoner, nemlig de originale lanseringene slik de var da utvikler Capstone så seg ferdig med dem, og oppgraderte utgaver med ulike forbedringer skapt av tilhengere i etterkant (EGwhaven).

Witchaven-spillene fikk både ris og ros da de opprinnelig kom, men virker generelt å ha et ganske godt rykte på seg. Spillene kjører på Build-motoren, som du kanskje forbinder mer med titler som Duke Nukem 3D og Shadow Warrior.

Selv om det kun er GOG som har Witchaven-spillene per nå, ligger de i Steam-systemet (Witchaven, Witchaven II) med lanseringstidspunkt satt til denne måneden. Så det kan fort være de allerede er ute når du leser dette. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.