Retrotimen: E3 2021

Årets spillhøytid har startet. Pluss: Ratchet & Clank på PlayStation 5.

E3-messen har tradisjonelt vært høydepunktet på spillkalenderen (selv om noen av oss ofte har syntes Gamescom har vært mer matnyttig). I år er selve E3 mer en bakgrunnsgreie, for i stedet for ett giga-arrangement får vi cirka én million nettsendinger fra både store og små.

Nyheter i fleng

Det hele ble dultet igang allerede forrige helg, med Indie Live Expo og Guerilla Collective Day 1, og i går var ringreven Geoff Keighley tilbake med første del av sitt Summer Games Fest (der vi blant annet fikk et ordentlig glimt av Elden Ring, woho!). I kveld er det Koch Media og IGN sin tur, og så tar det virkelig av.

Du kan se sendeskjemaet hos Gamer.no, og som vanlig gjør E3 Recap en god jobb med å samle alt av trailere og slikt.

I ukens episode av Retrotimen (som forøvrig ble publisert før gårsdagens sendinger) snakker gjengen om sine forventninger og forhåpninger til messa. Ikke overraskende er de ekstra nysgjerrige på hva Nintendo vil foreta seg – Nintendo Direct finner for ordens skyld sted tirsdag den 15. juni klokken 18.

I tillegg har Lars spilt Ratchet & Clank: Rift Apart på PlayStation 5, og gjengen har invitert Hallvard «FaRk» Ulsund, som forteller om sin nye utgivelse, Utelat. Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

En kommentar om “Retrotimen: E3 2021”

  1. Gamescom er en million ganger bedre enn E3.Forventer ingenting spesielt interessant i årets utgave heller, som vanlig. Kanskje Devolver finner på noe. PC Gaming Show kommer til å bli like dårlig som det pleier, det er jeg helt sikker på. E3 virker så utrolig tilfeldig i forhold til hva de presenterer. Hva er kriteriene liksom? Hvem er det som plukker ut disse spillene? Under Gamescom er det jo så ufattelig mye som presenteres at man ikke kan unngå å finne en masse gullkorn innimellom alt det vanlige fjaset.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.