Bloodrayne: Betrayal får nyversjon

Raynes til nå siste eventyr får en overhaling snart.

Ziggurat Interactive har annonsert at de vil lansere en nyversjon av Bloodrayne: Betrayal fra 2011. Dette er det til nå siste spillet med halvvampyren Rayne i hovedrollen, skjønt det er ikke helt som sine to forgjengere. Der disse var tredjepersons actioneventyr er Betrayal et todimensjonalt, sideskrollende arkadespill med tegnefilminspirert grafikk.

Det er originalskaperne i WayForward som står for nyversjonen, som har fått navnet Bloodrayne Betrayal: Fresh Bites. Den nye utgaven får blant annet skuespill fra de originale BloodRayne-skuespillerne Laura Bailey og Troy Baker (som forøvrig var vertene i Future Games Show, hvis du fikk med deg det).

Ellers loves vi forbedret og skarpere grafikk, støtte for opp til 4K-oppløsning, nye valgmuligheter for vanskelighetsgraden og at flere «bugs» har blitt fikset. Fresh Bites dukker opp på ulike PC-butikker, samt PlayStation. Lanseringen vil finne sted «snart». Mer info får du på det offisielle nettstedet, og her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.