Retrotimens dom over E3 2021

Mange annonseringer, men hvilke husker du best?

E3 er overstått for denne gangen, og selv om alle de mer eller mindre offisielle E3-arrangementene var heldigitale i år, fikk vi som vanlig en hel haug av forskjellige annonseringer. Jeg har allerede sagt litt om min oppfatning av årets E3, skjønt det var før alt var ferdig (og jeg hadde blant annet ikke sett det grusomme showet fra E3-arrangøren selv).

Nå er det Retrotimens tur til å oppsummere. I ukens episode bearbeider de inntrykkene fra messen. Hvilke av de mange, mange annonseringene, videoene og nyhetene bet de seg merke i, og hvilke fløy rett forbi?

Ellers hintes det om at Otto har fått spennende pakke i posten, og at vi skal få finne ut hva det er. Kan det være en rugemaskin? En plog? Eller kanskje en sekspakning med IPA skipet direkte fra India? Du får ikke svaret uten å trykke «play»-knappen under!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.