EA vil ikke lenger selge Ultima Underworld-spillene på GOG

Hele verdens favorittutgiver fjerner også gamle Syndicate-spill.

Her er en nyhet som er både trist og absurd. GOG har nylig varslet om at Electronic Arts trekker fire retrospill fra salg på butikken deres. Disse spillene er Ultima Underworld 1 og 2 (som selges i én pakke), Syndicate Plus (originale Syndicate pluss tilleggspakke) og Syndicate Wars.

Ikke inkludert: Ultima Underworld.
Ultima Underworld.

Spillene fjernes den 28. juni, altså på mandag. Som vanlig vil de som har kjøpt spillene før de fjerner spillene ha tilgang på dem i biblioteket sitt også i fremtiden.

Det har ikke blitt oppgitt noen grunn til at spillene skal fjernes, og det hele virker temmelig rart (Electronic Arts har en hel bråte retrospill på GOG, så hvorfor skal akkurat disse spillene bort?). I tillegg er dette spill som virkelig fortjener å være lett tilgjengelige – både Syndicate og de to UItima Underworld-spillene representerer viktig spillhistorie, og er i tillegg genuine klassikere.

Origin har alle spillene untatt Syndicate Wars, skjønt de er dyrere der enn på GOG, og jeg vet ikke om EA planlegger å fjerne dem derfra samtidig.

2 kommentarer om “EA vil ikke lenger selge Ultima Underworld-spillene på GOG”

  1. Kan nevne at disse spillene selges med sterkt redusert pris på GOG akkurat nå, i forbindelse med sommersalget deres. Ultima-pakka koster 12,50, mens de to Syndicate-spillene også koster 12,50 hver. Verd å sikre seg disse.

    Svar
  2. Kjøpte hele Ultima serien for 80kr. Bare for sikkerhetsskyld. Derfor er DRM fri spill best. Og GOG er generelt bedre enn Steam pga det. Lagrer spill installasjonen på ekstern harddisk. Og kan kose meg senere når jeg skal dra den opp!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.