Secret Agent HD har sneket seg ut på markedet

Apogee sniklanserte nyversjon av shareware-klassiker.

Da jeg først så Secret Agent HD dukke opp, lurte jeg på om det var noe jeg hadde misset. Det virket nemlig som et spill jeg burde ha skrevet om på et tidligere tidspunkt, men jeg kunne ikke finne noe. Heldigvis virker det som om jeg har en god unnskyldning, ettersom spillet tilsynelatende har blitt sniksluppet uten annonsering. Passende nok, kanskje, det heter jo tross alt Secret Agent HD.

Det er kanskje HD, men pikslene er fortsatt store og fine.
Det er kanskje HD, men pikslene er fortsatt store og fine.

PC-spill fra 1992

Originale Secret Agent ble sluppet i 1992, og følger Agent 006½ som må infiltrereen serie hemmelige øybaser for å ødelegge de helt sikkert ganske djevelske planene til Diabolical Villain Society. Spillet er et todimensjonalt, sideskrollende actionspill med skyting, gåter og plattformhopping, med tre separate episoder.

HD-versjonen inkluderer alle originalens episoder, pluss en fjerde episode med 16 nye nivåer. Her får vi også syv nye fiender og andre nye greier. Ellers skilter spillet selvsagt med oppgradert grafikk i samme stil som vi fikk i nyversjonen av forgjengeren, Crystal Caves. Et redigeringsverktøy er også inkludert, slik at man lett kan lage egne brett.

Spillet er ute på Steam og GOG. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.