Slow Mole er et nytt (og gratis) NES-spill

Sjekk den sjarmerende «stop motion»-traileren!

Svenske Erik Rosenlund har sluppet Slow Mole for NES. Dette er et 2D-plattformspill av den moderne typen, som ser ut til å kreve gudeaktige reflekser og mye øvelse. Spillet skilter med det utvikleren kaller et unikt sjekkpunktsystem, der du kun får lov til å komme videre når du virkelig har mestret skjermen du allerede er på.

Slow Mole både ser og høres ganske stilig ut. Spillet er gratis, men utvikleren jobber med en forbedret versjon som skal by på flere brett, mer musikk og flere hemmeligheter. Denne versjonen skal også lanseres på fysisk kassett, for de som gjerne vil ha det i samlingen.

Du finner Slow Mole på Itch.io. Det kan spilles via emulator på PC, eller på ekte maskinvare om du har peilingen og utstyret nødvendig for å få overført det. Her er den herlige lanseringstraileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.