Kamproboter og romvesener i ny retrosamlepakke

ExZeus: The Complete Collection byr på action senere i sommer.

Ziggurat Interactive har annonsert at de vil slippe ExZeus: The Complete Collection i sommer. Pakken inneholder to spill, ExZeus og ExZeus 2, og skal slippes på Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch og PC (via Steam).

ExZeus debuterte i arkadehallene i 2003, men havnet snart på hjemmekonsoller og til og med PC. Det er et skytespill ikke helt ulikt Sega-klassikeren Space Harrier, der du ser en flygende kamprobot bakfra og må plaffe ned fiender og unngå kulene deres mens kameraet flytter seg ubønnhørlig videre. Oppfølgeren byr på mer av det samme.

Jeg har null erfaring med disse spillene selv, og bare vage minner om navnene, men denne traileren forteller vel alt som trengs å vite (jeg har ikke funnet informasjon om hva som er nytt, men det ser ikke ut til å være snakk om så mye mer enn moderne grafikkoppløsninger og slikt):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.