Sam & Max Save the World er nå ute for Xbox One

Redd verden som radarparet Sam og Max.

Om du leste min artikkel om Sam & Max Save the World og tenkte «ah, om det bare kunne eksistert for Xbox One,» så har jeg gode nyheter. I dag ble spillet nemlig annonsert og lansert på den plattformen.

For dere som ikke har lest om spillet tidligere, kan jeg jo fortelle at Sam & Max Save the World er et tradisjonelt pek-og-klikk-eventyr (eller pek-og-trykk nå som det er på Xbox One) stappfullt av tullete situasjoner og mørk humor, der du må komme til bunns i en serie stadig mer bisarre mysterier som frilanspolitiet Sam og Max.

De individuelle kapitlene i spillet ble opprinnelig lansert i episodebasert form i 2006 og 2007, men har altså blitt samlet sammen og pusset opp med ny og fancy grafikk samt flere andre forbedringer. Spillet er fra før av tilgjengelig på PC og Switch, og i den nevnte artikkelen anbefaler jeg det varmt. Her er en Xbox-trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.