Actionspillet Blade of Darkness kommer tilbake

En versjon med flere oppgraderinger skal slippes i oktober.

Severance: Blade of Darkness fra 2001 er kjent som en kultklassiker, og er ofte et spill som nevnes i samme åndedrag som Dark Souls. Nå har retroutgiveren SNEG annonsert at spillet vil relanseres på Steam og GOG i oktober, i forbedret utgave (men uten ordet «Severance» i tittelen).

Å rulle unna fiendens angrep er alltid en god strategi i denne typen spill.
Å rulle unna fiendens angrep er alltid en god strategi i denne typen spill.

Utviklerne har hatt tilgang til den originale kildekoden, og har dermed kunnet oppgradere spillet til å støtte brede skjermer og 4K-oppløsning, samtidig som de har forbedret stabiliteten og lagt inn diverse andre forbedringer.

Spillet er et tredjepersons actioneventyr satt til en Conan-inspirert middelalderverden, der du får velge en av fire spillbare figurer (hver med egne styrker og svakheter) og kjempe deg gjennom varierte miljøer fulle av uhyggelige monstre. Kampsystemet er krevende, men tillater blant annet at du kapper av motstandernes kroppsdeler om du treffer riktig.

En kommentar om “Actionspillet Blade of Darkness kommer tilbake”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.