Retrotimen: Monster Hunter Stories 2 og Miitopia

Retrotimen diskuterer to nye spill, og mye mer i ukens episode.

Podcasten Retrotimen har hatt en liten sommerferie (riktignok med et avbrudd for å diskutere sportsspill), men nå er de tilbake med en ny episode. Som vanlig går praten om løst og fast, og Otto røper for eksempel flere av tingene han planlegger å gjøre når han blir diktator.

Monster Hunter Stories 2 på PC.
Monster Hunter Stories 2 på PC.

Spillsnakk blir det selvfølgelig også, og denne uken er fokuset på to spill: Miitopia og Monster Hunter Stories 2.

Miitopia kom først til 3DS i 2016, men har nå tatt steget over på storebror Switch. Det er en søt kombinasjon av rollespill og livssimulator, der man i rollen som en Mii (som kan være importert) må overvinne en ond hersker.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin er et JRPG-spill med turbasert kamp, satt til Capcoms superpopulære Monster Hunter-univers. Det kom til Switch og PC denne sommeren. Hør hva Retrotimen mener om både det og Miitopia her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.