Nytt Centipede-spill på vei

Centipede: Recharged slippes senere denne måneden.

Det er vel ikke superkontroversielt å si at Atari har gjort noen rare valg i de siste … uh, 20 årene? Men de har fortsatt et rikt skattekammer med klassikere fra spillhistoriens morgen, og rett som det er lar de eksterne utviklere prøve seg på moderniserte utgaver av disse. Og det er jo ikke så dumt.

Tusenbein i verdensrommet

Den 29. september slipper de Centipede: Recharged, som er en nytolkning av klassiske Centipede. Konseptet ser ut til å være omtrent likt som før; du styrer et romskip i den nedre delen av skjermen og må skyte fiender som kommer ned fra toppen – ofte i lang, lang rekke – og blir til sopper når du skyter dem.

Men spillet skal ha fått rikelig med bonuser og nye funksjoner, så helt likt er det ikke. Elles loves vi fancy, neon-aktig grafikk, et lydspor laget av Megan McDuffee og muligheten til å samarbeide med en venn lokalt. Dessuten har spillet en kampanje med 30 utfordringsnivåer designet for å sette egenskapene dine på prøve.

Centipede: Recharged kommer til PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam og Epic Games Store), samt den nye Atari VCS-konsollen. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.