Knights of the Old Republic får nyutgave for PS5 og PC

BioWares Star Wars-klassiker gjenskapes.

På gårsdagens PlayStation Showcase ble Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake endelig avslørt. Riktignok med en ganske intetsigende teaser-film, men heldigvis dukket det også opp en pressemelding med bittelitt ekstra informasjon.

PS5 og PC

Spillet kommer til PC og PlayStation 5, og mens Sony gir ut sistnevnte versjon er det utvikler Aspyr som tar seg av PC-utgaven. Pressemeldingen forteller at spillet har blitt bygd opp helt fra bunnen av, og Aspyr forteller at de har samlet sammen et team med talent fra hele industrien for å levere en moderne visjon av Star Wars-klassikeren.

Knights of the Old Republic kom opprinnelig i 2003, og er altså et rollespill som ofte har fått skryt for både historiefortelling, figurer og handling. Spillsystemene i originalen er basert på
Wizards of the Coasts Star Wars Roleplaying Game, skjønt det gjenstår selvsagt å se hva som skjer med nyversjonen.

Her er teaser-videoen:

Aspyr har mye erfaring med å overføre storspill til ulike plattformer, og de er også en utvikler og utgiver av egne spill. I dag eies de av Saber Interactive, som selv eies av spillindustriens egen versjon av Pac Man, de svenske slukhalsene i Embracer Group.

2 kommentarer om “Knights of the Old Republic får nyutgave for PS5 og PC”

  1. Knallbra spill!

    For meg er Star Wars orginale trilogien (seff), OG dette spillet ! alt annet er meh..spinnofs :p

    Eneste orntli StarWars storyen.. siden StarWars..

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.