Retrotimen: Game Builder Garage og Ghost Of Tsushima

Gjengen har også sett Den siste mohikaner.

Jommen er det ikke fredag, noe som betyr at det er søndag om et lite øyeblikk. Men i mellomtiden kan du høre en ny podcastepisode fra Retrotimen.

To vidt forskjellige spill

Ukens spillstoff ser det ut til å være Lars som står for. Han har nemlig spilt Director’s Cut-versjonen av det kritikerroste actioneventyret Ghost of Tsushima, og prøvd seg med Nintendos mye omtalte kombinasjon av spill og spillprogrammeringsverktøy, Game Builder Garage.

Film må også til, og denne gangen har gjengen sett Den siste mohikaner fra 1992. Holder filmen, som er basert på en bok fra attenhundretallet, fortsatt mål? Ellers snakkes det om løst og fast, og det blir også tid til en quiz.

Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.