Nå kommer Outcast 2

Kultklassikeren Outcast får endelig en oppfølger.

THQ Nordic har kommet med en offisiell kunngjøring av Outcast 2: A New Beginning for PC og den nye konsollgenerasjonen. Det er originalskaperne i belgiske Appeal som står for utviklingen, og handlingen i spillet fortsetter der originalen slapp.

Vi loves en stor verden.
Vi loves en stor verden.

Nye utfordringer for Cutter Slade

Hovedpersonen er nok en gang ex-soldaten Cutter Slade, som har blitt gjenopplivet mange år inn i fremtiden. Planeten Adelpha er igjen under okkupasjon, og lokalbefolkningen holdes som slaver mens planeten strippes for ressurser.

Originalspillet var en pioner innenfor åpen verden-sjangeren, og oppfølgeren vil følge i samme fotspor. Vi loves en ikke-lineær kampanje der vi får total frihet til å utforske spillets store og åpne verden som vi vil. Slade har blant annet tilgang på jetpack, som kan brukes til å komme seg raskt rundt i villmarken.

Denne traileren konsentrerer seg om spillets verden, men viser bittelitt kamp mot slutten:

Her er en ekstra video:

En kommentar om “Nå kommer Outcast 2”

  1. Dette har jeg nesten litt forhåpninger til. Synes den remaken av eneren de lagde var ganske bra. Tro mot originalen, uten noen «moderne» gameplayendringer, som dessverre ødelegger de fleste nyversjoner.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.