Battlecruiser Generations byr på fire romspill

Fra nitti- og totusentallet.

Indie-utvikleren Derek Smart har holdt på i noen år nå, og i forbindelse med at Battlecruiser-serien hans er 25 år har han satt sammen en samlepakke med alle fire spillene i serien. Dette er romskipsimulatorer av den dype typen, og selv om de kanskje ikke er spesielt kjent i disse dager har de en tilhengerskare på nettet.

De fire spillene i pakken er:

  • Battlecruiser 3000AD (1996) – DOS (1.01D7C)
  • Battlecruiser 3000AD v2 (1998) – DOS (2.09)
  • Battlecruiser Millennium (2001) – Windows (1.0.03)
  • Battlecruiser Millennium Gold (2003) – Windows (1.01.07)

DOS-spillene kjører via DOSBox, mens Windows-spillene har blitt oppgradert slik at de kan kjøre på alt fra Windows 98 til Windows 10 (i nyere versjoner av operativsystemet må man imidlertid bruke kompatibilitetsmodus). DOS-versjonene er også satt opp slik at man kan spille dem i FreeDOS og lignende.

Battlecruiser Generations er ute på Steam.

Toppbildet er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.