Flåklypa-spillet slippes i november

Endelig har Flåklypa Grand Prix fått slippdato.

Det klassiske Flåklypa-spillet er et av de mest populære norskutviklede spillene noensinne, og Ravn Studio har lenge jobbet med en ny og modernisert utgave. Nå har de annonsert at spillet slippes den 4. november, for Switch og PC (Steam). En Mac-utgave skal være klar til jul.

Oppdatering (29. oktober): Vi har fått teste spillet, og her er våre inntrykk!

Minispill og racing

Bilen må bygges før den kan kjøres.
Bilen må bygges før den kan kjøres.

I likhet med originalspillet vil Flåklypa Grand Prix by på en rekke forskjellige minispill, inspirert av handlingen i filmen. Her får vi blant annet sortere post som Solan og prøve oss på labyrinter med Ludvig, og i tillegg må selve bilen bygges.

Men høydepunktet ser ut til å være selve bilkjøringen, der både Il Tempo Gigante og resten av bilene fra filmen slippes løs på fullstendig tredimensjonale baner. Vi kan velge om vi vil bruke «bak bilen»-perspektiv eller se handlingen fra førerens synsvinkel, og vi loves rikelig med baner – selvsagt inkludert den klassiske Flåklypa-banen vi kjenner fra filmen.

Flerspiller via delt skjerm er også støttet, så vi får muligheten til å gjenskape duellen mellom Reodor Felgen og Rudolf Blodstrupmoen.

Her er en fersk filmsnutt fra spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.