Konami har sluppet en ny Castlevania-samling

Castlevania Advance Collection inneholder tre GBA-spill og ett spill for SNES.

Konami er en spillutgiver som strengt tatt har sett bedre dager, og derfor passer det jo fint at de av og til plukker frem noen klassikere fra disse dagene for å bringe til moderne plattformer. I går annonserte – og lanserte – de en samlepakke som heter Castlevania Advance Collection for Switch, PlayStation 4, Xbox One og PC.

Som tittelen indikerer, er hovedfokuset i denne samlingen på Castlevania-spill for Nintendos håndholdte Game Boy Advance. Men Konami har tydeligvis skjønt at de trenger litt mer enn tre GBA-spill for å lokke kundene, så de har inkludert en utgivelse for Super Nintendo også. Her er spillene i pakken:

  • Castlevania: Circle of the Moon (GBA)
  • Castlevania: Harmony of Dissonance (GBA)
  • Castlevania: Aria of Sorrow (GBA)
  • Castlevania: Dracula-X (SNES)

Som seg hør og bør har Konami også lagt til litt ekstra. Det vil for eksempel være mulig å velge mellom japansk, amerikansk og europeisk versjon av de ulike spillene, og pakken inkluderer galleri, Castlevania-leksikon og musikkspiller.

Dessuten kan du nå lagre hvor som helst, spole tilbake om du kludrer ting til for deg selv, og til og med ta opp spillet ditt for å se det igjen senere eller dele det. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.