Kultklassikeren Actraiser har fått nyutgave

Square Enix har lansert Actraiser Renaissance på flere plattformer.

SNES-spillet Actraiser er en interessant kombinasjon av gudespill og actionspill. I rollen som en litt avdanket gud må du prøve å bygge opp en sivilisasjon av troende slik at du kan få tilbake kreftene dine. Dette gjør du gjennom en kombinasjon av byutvikling, bekjempelse av ulike monstre og utførelse av mirakler.

Er det bare meg, eller er det noe litt PlayStation Vita-aktig over dette bildet?
Er det bare meg, eller er det noe litt PlayStation Vita-aktig over dette bildet?

Litt som Populous-spillene, altså, bare at du også har sideskrollende plattformsekvenser og «bosser» som må overvinnes. En merkelig kombinasjon, kanskje, men Actraiser har et særdeles godt rykte den dag i dag, og nå har utgiver Square Enix hentet serien frem fra glemselen.

Nyversjon på PC, konsoll og mobil

Actraiser Renaissance er ute for PlayStation 4, Nintendo Switch, Steam, iOS og Android, og byr i likhet på originalen på en kombinasjon av bybygging og plattformsekvenser. Presentasjonen har blitt totalrenovert, med ny grafikk og lyd. Musikken er det nok en gang Yuzo Koshiro som har stått for, og i tillegg til remixer av originalmusikken har spillet 15 nye låter.

Det ser også ut som spillet har fått flere andre endringer og tillegg, og skal man dømme etter for eksempel brukeranmeldelsene på Steam er det ikke alle som er like begeistret. Men majoriteten er likevel positive. Her er uansett en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.