Retrotimen: Nintendo Direct og Olsenbanden

Otto og Ida diskuterer Nintendo 64-spill på Switch og mye mer.

Under forrige ukes Nintendo Direct annonserte Nintendo at online-tjenesten for Switch, Nintendo Switch Online, vil få spill fra både Nintendo 64 og Sega Mega Drive. Skjønt de sa også at disse kom til å bli en del av et nytt abonnement, og ikke standardabonnementet.

I ukens episode av Retrotimen diskuterer Otto og Ida denne nyheten, samt andre ting som kom frem på online-arrangementet.

Som vanlig blir det også filmsnakk, og denne uken har de sett på Olsenbanden-filmen Olsenbanden for full musikk. En liten quiz har de også fått plass til. Så da er det vel bare å overlate ordet til dem:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.