Arthurian Legends vekker minner om Witchaven

Førstepersons middelalderaction med store piksler og mye blod.

Nylanserte Arthurian Legends har fått en positiv mottakelse på Steam. Spillet er et førstepersons actionspill satt til mytenes middelalder, og virker som en åpenbar hyllest til Witchaven-spillene fra nittitallet (selv om de lærde strides om hvor gode disse spillene egentlig var).

Dette er nok ikke mors beste barn.
Dette er nok ikke mors beste barn.

Kjemp mot saksere og demoner

Du spiller en ridder i oldtidens England, og må bekjempe en hel hær av saksere som tilsynelatende har støtte fra sort magi av den gamle typen. Siden dette actionspillet er laget i klassisk nittitallsstil løses oppgaven ved å løpe rundt og slakte så godt som alt du kommer over, ved hjelp av sverd og magi.

I likhet med inspirasjonskildene bruker spillet digitaliserte bilder av ekte skuespillere for mange av fiendene, og vi får håpe alt blodet (som det er veldig mye av her) er lagt til i ettertid. Arthurian Legends er utviklet ved hjelp av et verktøy som heter 001 Game Creator, så det har nok visse begrensninger, men de fleste brukeranmeldelsene er altså positive.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.