Kultklassikeren Time Commando har dukket opp på Steam

Reis gjennom historien for å bekjempe et datavirus i dette spillet fra Little Big Adventure-skaperne.

For ikke så veldig lenge siden røpte det franske spillstudioet [2.21] sin eksistens, ved å annonsere at de arbeider med et nytt Little Big Adventure-spill. [2.21] er kanskje et ungt studio, men folkene i ledelsen er gamle ringrever, og inkluderer blant annet Little Big Adventure-skaperne Didier Chanfray og Frédérick Raynal.

Time Commando.
Time Commando.

Ikke bare Little Big Adventure

Didier Chanfray var imidlertid også med å utvikle et annet actioneventyr fra nittitallet, nemlig Time Commando. Det er kanskje ikke like kjent som Little Big Adventure, men det har sine tilhengere – blant annet podcasten cd SPILL, som har en hel episode om spillet. Nå har [2.21] gjort det tilgjengelig på Steam.

Time Commando er et tredjepersons actioneventyr. Du spiller en soldat som må reise til ulike historiske tider og steder, fra steinalder via den ville vesten til fremtiden, for å bekjempe et datavirus.

[2.21] påpeker at den versjonen de har relansert er den europeiske utgivelsen, som ikke har snakking i introen, og at spillet kjører på DOSBox (slik som den eksisterende GOG-utgaven). De påpeker også at du bør starte på lett vanskelighetsgrad om du ikke har prøvd spillet før.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.