Kjemp deg gjennom historien i Time Commando på MS-DOS

Podcasten cd SPILL har sett på et glemt spill fra skaperne av Little Big Adventure.

Etter å ha diskutert to kjente nittitallsklassikere – slåssespillet One Must Fall 2097 og hjernetrimmeren Lemmings – prøver podcasten cd SPILL seg nå med en langt mer obskur tittel. De ser nemlig på det franskutviklede actionspillet Time Commando, skapt av gjengen bak Little Big Adventure-spillene, og prøver å finne ut om det har tålt tidens tann.

Har Sigve virkelig fullført spillet?

Time Commando tar en soldat tilbake til ulike æraer, fra steinalder via den ville vesten til fremtiden, for å bekjempe et datavirus. Sigve hevder han faktisk har fullført spillet, men blir møtt med skepsis av MrMamen.

Om du etter å ha hørt dagens podcast skulle få lyst til å kjøpe Time Commando, er det tilgjengelig på GOG. Her er episoden:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.