Slukk branner i plattformspillet Nuclear Blaze

Men hva huser egentlig disse brennende militærinstallasjonene?


Nuclear Blaze er et plattformspill der du får rollen som brannmann, som sendes inn i et mystisk laboratoriekompleks for å prøve å få slukket den heftige brannen som holder på å sluke det. Jobben er selvsagt lettere sagt enn gjort, ikke minst fordi det muligens er litt mer «feil» med dette laboratoriet enn at det er full fyr i det.

Hm, lovende.
Hm, lovende.

Flotte piksler

Spillet kommer fra en av hovedutviklerne på kritikerroste Dead Cells, og har allerede fått mye skryt. Det skilter med mildt sagt lekker pikselgrafikk og tilsynelatende en viss realisme med tanke på hvordan flammene oppfører seg, og har også en egen barnemodus der man kan leke seg uten farer eller utriveligheter av den typen man kan komme over i kampanjen.

Jeg ser at Nuclear Blaze har fått en god mottakelse, skjønt enkelte Steam-brukere klager over at det er litt i korteste laget. Nå skal det også sies at prisen ikke er veldig høy; fullpris er 72 kroner, så forventningene bør nok stilles deretter. Her er i alle fall en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.