– Castlevania: Aria of Sorrow er en nydelig retroperle

Retrotimen har også sett kultklassikeren Rocky Horror Picture Show.

OoooouuuoOOoouuiooo! Vart du skremt no? Hvis ikke gjør kanskje Retrotimen en bedre jobb med skremmingen i sin Halloween Spesial. Denne gangen har de tatt en titt på en kultfilm av de store, nemlig Rocky Horror Picture Show. Jeg mistenker nok at den er mer «skummel» enn skummel, men bør du se den? Hør svaret i episoden!

Gjengen har også tatt for seg et spill, og det falt så definitivt i smak. Spillet er Castlevania: Aria of Sorrow fra 2003, som nylig ble relansert i Castlevania Advance Collection, og det hektet hele gjengen. Dermed må Retrotimen prøve å finne ut hvordan et GBA-spill kan fenge så til de grader snart 20 år etter sin lansering.

Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.