Utforsk et dynamisk univers i Drox Operative 2

Dynamiske fraksjoner kjemper om makten, mens du prøver å bli rik.

Soldak Entertainment er en veteran innenfor indie-scenen, og spillene deres har ofte ett eller annet unikt ved seg selv om de befinner seg i kjente sjangere. Deres nyeste utgivelse er Drox Operative 2, et romspill der du får et åpent og dynamisk univers å utforske, på jakt etter rikdom, heder og ære.

Alt foregår på et todimensjonalt plan.
Alt foregår på et todimensjonalt plan.

Hvem vil du støtte?

At universet er dynamisk er mer enn bare et skrytepunkt på features-lista. Spillet har fraksjoner som utvikler seg, koloniserer nye verdener, forsker på nye teknologier og kjemper mot hverandre som i et 4X-strategispill. Men selv om du ikke får styre noen av dem, vil dine handlinger få konsekvenser for det store bildet, og du kan kanskje til og med hjelpe din favorittfraksjon til seier.

Spillet har vært i «early access» i en god stund, og nå har fullversjonen blitt sluppet. Den er tilgjengelig en rekke steder, inkludert GOG og Steam. Du kan også kjøpe spillet direkte fra Soldak selv, på klassisk indie-spill fra midten av 2000-tallet-vis. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.