Retrotimen har testet Flåklypa-spillet

Pluss: Blues Brothers og Donkey Kong på Game Boy!

I går ble den etterlengtede nyversjonen av Flåklypa Grand Prix lansert på PC og Switch. Spillet ser ut til å ha fått en blandet mottakelse, kanskje mye fordi det har langt færre minispill enn originalen hadde, men jeg syntes det var gøy. I ukens episode av Retrotimen er det Lars sin tur til å anmelde spillet, og hva han syntes får du selvsagt høre i episoden.

Flåklypa Grand Prix har flott grafikk.
Flåklypa Grand Prix.

– Let’s get the band back together

Men dette er langt fra det eneste Retrotimen har å by på. I tillegg til vanlig prat om løst og fast diskuterer de den legendariske filmen The Blues Brothers fra 1980, med John Belushi og Dan Aykroyd i hovedrollene.

Filmen huskes for sine glimrende musikkstykker, absurde humor og, selvsagt, de spinnville biljaktsekvensene – den tok rekord for antall biler ødelagt i én film, og holdt den helt til oppfølgeren slo den med én bil i 1998. Men syntes gjengen i Retrotimen at filmen har holdt seg?

Det blir også litt mer spillstoff i ukens episode, da Game Boy-versjonen av Donkey Kong har blitt testet. Dette spillet inneholder over 100 nivåer med plattformhopping der Mario må redde Pauline fra den hissige apen Donkey Kong om og om igjen, og det ble en storselger da det opprinnelig kom i 1994.

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

PS: Hvis du av en eller annen helt uforståelig grunn skulle ha fått Peter Gunn Theme på hjernen, kan du jo fortsette til denne artikkelen om Spy Hunter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.