Husker du Airball?

Nå er dette isometriske spillet fra 1987 relansert på Steam.

Britiske Pixel Games relanserte en haug av eldre spill på Steam i fjor. Noen ble godt mottatt, slik som PC-versjonen av originale Rogue. Andre ble ikke like godt mottatt; et forsøk på å gjenskape Epyx-klassikeren Impossible Mission feilet ganske hardt (jeg tok en ny titt i dag; nå fungerer det i alle fall på hovedmaskinen min, men det er fortsatt begredelig).

Du er en ball!

Etter en lang pause er de nå tilbake med nye relanseringer, og første spill ut er det isometriske actioneventyret Airball fra 1987. Siden det er mandag har du sikkert ikke verdens beste dag, men den er neppe like ille som den hovedpersonen i Airball opplever når han blir forvandlet til en ball full av luft av en slamp av en trollmann. Som om ikke det var ille nok, er han lekk.

Spillet ble sluppet på en rekke plattformer, og det ble også godt mottatt (blant annet fikk det full pott av Computer & Video Games). Det er et av disse isometriske spillene britene var så flinke til å lage, og selv i dag ser grafikken egentlig ganske kul ut. Pixel Games har som vanlig relansert PC-versjonen, som neppe er den beste, men den ser overraskende fargerik ut.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.