Risky Woods har blitt lansert på GOG

Husker du dette nittitallspillet?

Risky Woods er et sideskrollende actioneventyr fra 1992, som ble rimelig godt mottatt på Amiga, Atari ST og MegaDrive. Det kom også til MS-DOS, og nå har denne versjonen blitt sluppet på GOG.

Fantasy-action

Spillet byr på tolv store brett fulle av fiender og andre utfordringer, satt til en fargerik fantasiverden. I motsetning til mange andre spill i samme sjanger er det en ganske lineær affære, der du hele tiden må vandre i én retning, og konstant angripes av fiender underveis.

Det var spanske Dinamic som utviklet spillet, og Electronic Arts som ga det ut. Rettighetene har imidlertid havnet hos Piko Interactive med årene, for det er de som står for GOG-lanseringen. Noen trailer har de glemt å lage, men du kan jo se denne videoen for å få et inntrykk av hvordan spillet arter seg:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.