Retrotimen: Seinfeld, Galaga og Pokémon

Her er nok en variert podcast fra Retrotimen.

Denne uken tar Retrotimen en tur innom den smått ustabile gjengen fra Seinfeld. Serien om Jerry, Elaine, George og Kramer (hva het nå han til fornavn, da?) var ekstremt populær, både hjemme i Statene og her til lands, og hvis du så på TV på nittitallet var du nesten garantert hektet.

På samme måte som The Simpsons var dette en serie som tilsynelatende ikke kunne trå feil, men i motsetning til The Simpsons ga den seg mens leken fortsatt var rimelig god. Men har den holdt seg? Vi får høre hva Ida, Otto og Lars syntes.

Spillstoff blir det også. Ida har spilt det nye Pokémon-spillet for Switch, og gjengen har kjørt High Score-konkurranse i arkadeklassikeren Galaga. I tillegg avsløres vinneren av Frogger-konkurransen. Her er ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.