Robotspillet Scrapland har fått nyutgave

Det første spillet fra folkene bak Metroid Dread er ute i fornyet drakt.

Spanske MercuryStream har laget en god del kjente spill i årenes løp, fra Castlevania: Lords of Shadow til ganske ferske Metroid Dread. Deres første utgivelse er kanskje ikke like kjent; American McGee presents: Scrapland fra 2004.

Fargerikt.
Fargerikt.

Robotene har tatt over

Scrapland er et tredjepersons actioneventyr som finner sted i en fremtid der menneskene har forduftet og roboter av ymse slag har tatt over kloden. Disse har skapt et samfunn ikke helt ulikt vårt eget, og sliter med de samme utfordringene som oss. Du spiller D-Tritus, som må prøve å oppklare en serie drap, og det kan virke som gjerningspersonen kan være et … menneske!

Som D-Tritus kan du blant annet hacke og ta over andre roboter, hver med sine egne unike personligheter og egenskaper. I tillegg til tredjepersons action må du patruljere byen med det romskip-aktige skipet ditt. Spillet har også flerspiller, med kamp og racing.

Nå har utgiveren sluppet Scrapland Remastered på Steam og GOG. Nyversjonen skilter med høyere oppløsninger, støtte for dedikerte servere og forbedret nettverkskode, full gamepad-støtte, «achievements» og diverse andre forbedringer. Ikke voldsomme greier, med andre ord, men spillet var jo i utgangspunktet ganske lekkert. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.