Stargate: Timekeepers ser ut som Commandos i sci-fi-drakt

Og det er vel ikke noen dum ting.

Slitherine har sluppet video fra og detaljer om sitt kommende Stargate-spill, Stargate: Timekeepers. Det beskrives som et taktikkspill der du leder et team med spesialister gjennom en kampanje bestående av 14 oppdrag, som forteller en original historie satt til Stargate SG-1-universet.

Her klippes gresset som på golfbanen.
Her klippes gresset som på golfbanen.

Det er tilsynelatende ikke duket for noe gjensyn med gjengen fra TV-serien, selv om handlingen finner sted samtidig med deler av serien. Spesifikt hopper vi inn etter sesong syv, så Goa’Uld er fortsatt hovedfienden.

Tidssløyfer igjen!

Handlingen følger et Eva McCain og teamet hennes, som på mystisk vis havner i en tidssløyfe og må prøve å bryte ut. Hvordan dette gjøres blir opp til deg, og som en del av tidssløyfe-konseptet kan du spille gjennom oppdrag flere ganger om du vil prøve å endre utfallet.

Som du ser av videoen under, vekker spillet umiddelbart minner om klassikere som Commandos, og nyere titler som Shadow Tactics. Det ser ut til å bli et veldig fokus på sniking, og å unngå å bli sett av patruljerende vakter.

Det er CreativeForge (folkene bak blant annet Hard West-spillene) som står for utviklingen, og Stargate: Timekeepers slippes på PC (Steam, GOG og sikkert flere) i 2022.

Hvis du vil ha flere nyheter fra Slitherine, kan du se Home of Wargamers-eventet deres, som ble strømmet i går:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.