«Antirollespillet» Moon er ute på PC og PlayStation

Originalutgaven kom kun i Japan, i 1997.

Jeg skal innrømme at jeg ikke har særlig mye kjennskap til (anti-)rollespillet moon, skjønt det faktum at det kun ble sluppet i Japan da det opprinnelig kom ut i 1997 kan forhåpentligvis forklare litt. I fjor dukket imidlertid en nyversjon opp på Switch, og nå har denne kommet til Steam og PlayStation.

Stilig grafikk.
Stilig grafikk.

Ikke Poltergeist, heldigvis

Moon: Remix RPG Adventure følger en liten gutt som blir sugd inn i fjernsynsapparatet sitt mens han spiller et dataspill. Heldigvis havner han i en ganske trivelig verden, og i stedet for å slakte monstre eller stjele eiendelene til de som bor der, bestemmer han seg for å jakte på kjærligheten.

Denne oppgaven involverer å finne hemmelighetene til de mange innbyggerne i den lokale landsbyen, som hver følger sine daglige rutiner. I tillegg må du prøve å redde sjelene til ulike dyr som har blitt drept av en eller annen helt, sikkert for erfaringspoeng.

Nyutgaven inkluderer ulike grafikkfiltre og andre moderniseringer, og ordet «remix» i tittelen indikerer at utviklerne i Onion Games har gjort diverse justeringer. Men ellers ser spillet ut til å være ganske trofast mot originalutgaven. Her er en videopresentasjon:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.