Baldur’s Gate: Dark Alliance er nå ute på PC

Actionrollespillet har hoppet til PC etter konsoll-relanseringen i mai.

Interplay har nå sluppet Baldur’s Gate: Dark Alliance på PC (Steam, GOG), etter at det gamle actionrollespillet ble relansert på konsoll i mai. Spillet kom opprinnelig til PlayStation 2 og Xbox i 2001, og har aldri vært tilgjengelig på PC før.

Edderkopper, selvsagt.
Edderkopper, selvsagt.

Ingen store nyheter

Den relanserte utgaven har støtte for moderne skjermoppløsninger (inkludert 4K), men ellers ser det ikke ut til at Interplay har gjort særlig mye med spillet. Du bør med andre ord ikke forvente store endringer, men hvis du har savnet originalspillet er jo dette en grei mulighet.

Baldur’s Gate: Dark Alliance er et actionrollespill ikke helt ulikt Diablo, men siden det ble utviklet for konsoller og håndkontroller har det direkte kontroll av spillfigurene i stedet for den tradisjonelle pekingen og klikkingen. Dette gir det også et større actionfokus enn klassiske spill i sjangeren. Spillet har lokal samarbeidsflerspiller for to spillere.

Her er lanseringstraileren fra i vår:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.