Her er Retrotimens julespesial

Gjengen snakker blant annet om nye og gamle Nintendo-spill, og julefilmen 8-Bit Christmas.

Podcasten Retrotimen har laget sin egen juleavslutning, og lover blant annet storfint besøk («spoiler»: Julenissen) og mye moro.

Den glade gjengen har blant annet sett filmen 8-Bit Christmas, der pappa Jake Doyle mimrer om den julen han fikk sin første Nintendo Entertainment System, og i den forbindelse passer det jo greit at de også har testet et par Nintendo-spill. Det ene er ganske gammelt, og heter Balloon Fight. Det andre er ganske nytt, og heter Mario Party Superstars.

Så det er bare å finne frem det du måtte ha av julegløgg og andre godsaker, og ta en liten pause fra voksenlivet. For det tipper vi mange av dere trenger akkurat i dag. Her kan du høre episoden:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.