God jul, folkens!

Hva skal du spille i årets siste uke?

Da har det jommen blitt julaften igjen, og jeg håper din jul blir så fin som mulig uansett hvordan den arter seg. Her i gården har vi heldigvis sluppet unna corona-monsteret, så det blir en normal feiring (det er veldig mange år siden julen involverte svære familiesammenkomster for min del, så det går greit å holde seg innenfor anbefalingene).

Litt julestemning må til.
Litt julestemning må til.

Let’s slapp off!

Som vanlig tar vi det litt med ro her i løpet av den neste uken, og kanskje litt til. Jeg planlegger en liten årets spill-sak, og forventer å få et par bidrag fra andre skribenter også, så litt lesestoff blir det. Men jeg har klart å rote meg inn i et hasteoppdrag som kan bli ganske tidkrevende, så hvor mye tid romjulen gir meg til å lage Spillhistorie-greier vet jeg ikke.

Et håp er likevel å få publisert de siste to artiklene i serien Turbotape-kassettene, da de i stor grad er ferdigskrevet og kun mangler en siste finpuss. Det hadde vært fint å få avsluttet denne serien før nyttårsaften, siden den har gått siden januar og preget hele året. Så gjelder det bare å finne ut hva slags arvtaker den skal få, etter hvert.

Som vanlig blir det nok litt spilling i julen. Jeg holder på med Terminator: Resistance, som har vist seg å være overraskende solid, og har endelig fått lastet ned SpellForce III, som jeg har store forhåpninger til. Hva planlegger du å spille julen?

Jeg vet ikke hvor mange som bryr seg om disse videoene, men vi har jo hatt en tradisjon for å legge ut Commodore Christmas Demo fra 1982 på julaften. Så her er den igjen:

Er PC mer din greie, kan du jo kose deg med noen gamle Adlib-julesanger:

Og til slutt har vi den gamle storutgiveren Sierras mange julekort, laget ved hjelp av eventyrspillmotorene deres:

God jul!

Juletrebildet i toppen er tatt av Anastasia Lavrinovich.

3 kommentarer om “God jul, folkens!”

  1. Eneste spillet jeg «mangler» å spille av de mest interessante spillene i år er Chicory, men nå plukket jeg den opp på Steamsalget, så da får jeg prøve å få spilt den, så jeg kan komme med fasiten på årets beste spill. ;)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.