Nye grøss fra Downfall-utvikleren

Burnhouse Lane blander eventyrspill med overlevelsesskrekk, og slippes senere i år.

Harvester Games er ikke den mest kjente eventyrspillutvikleren der ute, men spillene deres er til gjengjeld såpass unike at de ikke kan unngå å sette fra seg et lite merke på sjelen til de som spiller dem. Utvikleren debuterte med Downfall, en skikkelig guffen historie satt til et hotell fullt av lik, og fortsatte i samme stil med de senere utgivelsene The Cat Lady og Lorelai.

Usikker på hva som skjer her.
Usikker på hva som skjer her.

Mørkt eventyr

Nå jobber den vesle utvikleren med et nytt spill. Det heter Burnhouse Lane, og nok en gang ser det hele ganske dystert og uhyggelig ut. Handlingen følger Angie Weather, en sykesøster som har en fot i graven. Men hun kan vinne livet sitt tilbake om hun fullfører «fem umulige oppgaver.»

Spillet vil fungere som en kombinasjon av klassisk eventyrspill (med gjenstander som må plukkes opp, gåter som må løses, folk som må snakkes med, og så videre) og overlevelsesskrekk der ressursene er knappe og monstrene har en tendens til å gjøre svært mye skade om du ikke får has på dem raskt.

Lanseringen er satt til årets fjerde kvartal. Steam-siden har et ganske langt avsnitt om hvorfor spillet ikke egner seg for spillere under atten år, så du får ta det i betraktning før du starter traileren:

En kommentar om “Nye grøss fra Downfall-utvikleren”

  1. Oooooh, nice! Spørs om vi noensinne får en The Cat Lady igjen, men han har jo den kvaliteten inne, så vi får håpe på det beste.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.