Bli pestdoktor i middelalderens Tyskland

The Plague Doctor of Wippra er et eventyrspill med lekre piksler.

I The Plague Doctor of Wippra sendes vi tilbake til middelalderen, der svartedauden herjer Europa. Du jobber som en pestdoktor, og jobben din er å stille diagnoser og behandle pasienter mens du prøver å stå opp mot overtro og ignoranse i en befolkning som ikke nødvendigvis har så stor tro på legevitenskap (heldigvis har vi skjerpet oss litt med årene, ikke sant?).

Store piksler.
Store piksler.

Et kort eventyr

Utviklerne sier spillet skal by på en stemningsfull middelaldersetting med troverdige figurer, gåter med faktisk historisk og medisinsk kontekst, dialogvalg som betyr noe og flott pikselgrafikk. Det siste der kan vi jo bekrefte via skjermbildene. Ellers beskriver de spillet som «et kort eventyrspill,» så det tar sikkert ikke mange kveldene å fullføre.

Jeg vet ikke helt når utviklerne planlegger å slippe The Plague Doctor of Wippra, men det er mulig å laste ned en demo fra Steam-siden. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.