De spretne Klonoa-spillene vender tilbake

Klonoa 1 og 2 får nyversjoner i én samlepakke.

Bandai Namco har annonsert Klonoa Phantasy Reverie Series, en samlepakke som inneholder nyversjoner av Klonoa: Door to Phantomile for PlayStation og Klonoa 2: Lunatea’s Veil for PlayStation 2. Pakken ble avslørt på Nintendo Direct-arrangementet denne uken, og vil debutere på Switch den 8. juli. Senere slippes den på PlayStation, Xbox og PC.

Fargerike plattformspill

Klonoa-spillene er sideskrollende plattformspill med sukkersøte figurer, som generelt har fått mye ros i årenes løp. Nyversjonene skilter med ny grafikk, muligheten til å justere vanskelighetsgraden, samt samarbeidsmodus for to spillere.

Her kan du ta en titt på traileren, som gir en god indikasjon på hva vi har i vente:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.