Retrotimen: Cobra Kai og StarTropics

Podcast-gjengen har sett på Netflix og spilt StarTropics på NES. Pluss mye mer.

Ukens episode av Retrotimen er, som vanlig, full av variert innhold. På fjernsynsfronten er hovedtemaet Netflix-serien Cobra Kai, som har plukket opp stafettpinnen etter Karate Kid-filmene fra åttitallet. Serien har holdt det gående i fire sesonger nå – var den kun et nostalgisk blaff, eller har den klart å holde på magien?

Zelda-aktig NES-klassiker

På spillfronten er hovedtemaet NES-spillet StarTropics, som er tilgjengelig på Nintendo Switch Online. StarTropics er et actioneventyr som merkelig nok ble utviklet av Nintendo selv, men aldri ment for lansering i Japan. Kanskje de mente japanske gamere hadde nok med Zelda-serien, som dette spillet har sterke likhetstrekk med.

Retrotimen mener StarTropics er en skjult perle, og du kan høre hvorfor i episoden. Ellers diskuterer de herlige Stardew Valley, og tar med en liten hyllest til nylig avdøde Meat Loaf. Samt mye mer, selvsagt. Her er episoden:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.